(VIDEO) JEDNA JE ZVEZDA! Spektakl u Sava centru povodom godišnjice Barija uz ljepotice i pjesmu “delija” - Volim Podgoricu

(VIDEO) JEDNA JE ZVEZDA! Spektakl u Sava centru povodom godišnjice Barija uz ljepotice i pjesmu “delija”

Fudbalski klub Crvena zvezda organizovao je svečanu akademiju u Sava centru povodom 25. godišnjice od osvajanja titule prvaka Evrope. Pozivu su se odazvali mnogi asovi kluba.

Učešće je uzelo preko 50 javnih ličnosti i poznatih zvezdaša, poput Pece Popovića, Sanje Ilića, Cuneta Gojkovića i Bore Đorđevića u filmu o životima igrača u djetinjstvu, a na kraju su se na bini pojavili brojni asovi legendarne generacije koja je 29. maja 1991. godine pobijedila Olimpik Marsej.

Uz ovacije su “delije” pozdravile Stojanovića, Belodedića, Najdoskog, Savićevića, Binića i druge majstore, a onda je uslijedila pesma “Nek’ nam Bog da sreće”, uz zastave i koreografije kakve su viđene na stadionu “Sveti Nikola” te slavne noći.

Pored glavnih zvijezda tima, bili su prisutni Vlada Stošić, Rade Tošić, Ivica Momčilović, Veljko Kaluđerović, trener Ljupko Petrović, kao i tadašnji direktor Dragan Džajić.

Izastao je i veliki broj legendi poput Siniše Mihajlovića, Darka Pančeva, Roberta Prosinečkog i Vladimira Jugovića.

(B. Vinulović)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com