VK CRVENA ZVEZDA SE IZVINIO VIČEVIĆU: Bez osude za ponašanje navijača

Vaterpolo klub Crvena zvezda uputio je javno izvinjenje svom treneru Mirku Vičeviću, povodom skandaloznog incidenta tokom subotnje utakmice sa Šapcom u Beogradu.

Klub, međutim, u saopštenju, koje je potpisao direktor Igor Milojević, nije osudio ponašanje navijača.

DELIJE UDARILE NA VIČEVIĆA: Ne žele našeg najtrofejnijeg vaterpolistu za trenere (VIDEO)

Pristalice beogradskog kluba su šovinističkim transparentom – “Šiptar, Hrvat, Balija nisu naša bratija” – poručili crnogorskom treneru da za njega nema mjesta u Crvenoj zvezdi.

“BVK Crvena zvezda je sportska organizacija koja na prvom mjestu promoviše olimpijske vrijednosti, poštuje statutarne odluke Sportskog društva Crvena zvezda i statutarne odluke BVK Crvena zvezda koje su u skladu sa interesima Vaterpolo saveza Srbije.

BVK Crvena zvezda je prepoznala u Mirku Vičeviću legendu vaterpolo sporta koji svojim sportskim zalaganjem i autoritetom može da opravda navedene vrijednosti i ciljeve BVK Crvena zvezda u narednom periodu.

BVK Crvena zvezda snosi najveću odgovornost za pojavljivanje kluba i navijača u medijima koja nisu vezana za sport. U ime kluba i u svoje ime se članu kluba, svom klupskom kolegi i prijatelju, Mirku Vičeviću, javno izvinjavam kao i cjelokupnoj sportskoj javnosti zbog uznemiravanja i pominjanja Mirka Vičevića i BVK Crvena zvezda u medijima u kontekstu koji nije u vezi sa sportom i odgovornost preuzimam na sebe.

Navijači koji su iznijeli svoj protest u toku utakmice mirno su napustili tribine, bez incidenata ili uvreda na račun sportskih delegata, sudija i publike koja se zatekla na utakmici BVK Crvena zvezda i VK Šabac” saopšteno je iz VK Crvena Zvezda.

 

loading...

12 komentara

  1. Нові сучасні фільми дивитися
    українською мовою онлайн в
    хорошій якості HD link

  2. Нові сучасні фільми дивитися українською мовою онлайн
    в хорошій якості HD link

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com