Ana eliminisana na startu AO - Volim Podgoricu

Ana eliminisana na startu AO

Srpska teniserka Ana Ivanović završila je takmičenje na Australijan openu već u prvom kolu porazom od kvalifikantkinje Lucije Hradecke sa 1:6, 6:3, 6:2.

Ana je odigrala i suviše nervozno i pasivno, servis joj je bio katastrofalan, pa je izgubila već na startu turnira na kojem je prošle godine igrala četvrtfinale.

Prvi set jeste dobila ubjedljivo, ali nije morala da uradi ništa posebno pošto je protivnica mnogo griješila. Kada je Hradecka počela da pogađa, počeo je da se mijenja i rezultat – povela je Čehinja sa 3:0, ali Ivanovićeva se vratila na 3:3. U sedmom gemu srpska teniserka propuštila je brejk loptu, što će se ispostaviti ključnim za ishod duela.

U narednom gemu Ana je odservirala tri duple greške i poklonila je brejk Hradeckoj, koja ponuđeno prihvata i uskoro osvaja drugi set. Hradecka je u trećem gemu napravila brejk i tu je već meč bio odlučen. Čehinja je odlično servirala, napravila je još jedan brejk i stigla do trijumfa. 

Ivanovićka je ispala na startu GS takmičenja prvi put još od Rolan Garosa 2011. godine. Ana je meč završila sa 19 vinera i 30 neiznuđenih grešaka, a odservirala je čak deset duplih grešaka. Sa druge strane, Hradecka je upisala 27 direktnih poena i 36 grešaka.

2 komentara

  1. Usually I don’t learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite great article.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com