OPREZNO NA MORU: Opasan MORSKI PAS uočen u Jadranu! - Volim Podgoricu

OPREZNO NA MORU: Opasan MORSKI PAS uočen u Jadranu!

Opasan morski pas pojavio se u Jadranskom moru! Istina, on je primijećen kod Trsta, ali valja biti oprezan!

Kako javljaju italijanski mediji, zbog morske nemani oglašen je crveni alarm na tršćanskim plažma.

Morskog psa uočio je ribar Alessandro Cralli (44) dok je plivao u moru. Nešto kasnije, bliski susret sa psinom imali su i supružnici Esposito.

–  Bilo je gotovo 13 sati kada smo ugledali da se površina mora nekako čudno mreška. Supruga i ja smo se tada sunčali i hvala bogu nismo bili u moru. Najprije smo ugledali crnu siluetu vrlo blizu površine, a tada i peraju kako izranja te donji dio leđa morskog psa. Izronio je na udaljenosti manjoj od dvadeset metara od plaže, a prema našim procjenama bio je dužine metar i po do dva metra – ispričali su za ‘Il piccolo’ supružnici Ezio Di Francesco i Nella Esposito, koji su na godišnjem odmoru u Trstu.

Visoko uzdignutom crvenom zastavicom i povicima da odmah izađu iz mora spasioci su dali do znanja brojnim kupačima da im prijeti opasnost iz dubina.  Alarmirane su i sve interventne službe, od Lučke kapetanije do Obalne straže, koje su se bacile u potragu za neželjenim gostom.

Iako Trst izgleda daleko, valja biti oprezan. U crnogorskom dijelu Jadrana bilo je slučajeva uočavanja i hvatanja ajkula.

BAR: Ulovljena još jedna MAKO ajkula

Podgoričani Beli Alivodić i Mirko Dragović UPECALI AJKULU (VIDEO)

(VIDEO) Ovi momci su pecali u Rafailovićima, a onda ih je POVUKLA ZVIJER OD 150 kiliograma!

BARANE JE BAŠ KRENULO! Poslije ajkule “dolijala” i TUNA od 133 kila

2 komentara

  1. I am typically to blogging i genuinely appreciate your content. The content has really peaks my interest. I am about to bookmark your web site and keep checking for brand new data.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com