Četiri dana avionom u čudesnoj Budimpešti za 89 eura? Moguće je, i to nije sve! Ovo su najbolji aranžmani za početak 2018. - Volim Podgoricu

Četiri dana avionom u čudesnoj Budimpešti za 89 eura? Moguće je, i to nije sve! Ovo su najbolji aranžmani za početak 2018.

Putovanje više nije luksuz, ili makar to nisu kraća putovanja po evropskim gradovima, za koja vam je potrebno više dobre volje nego novca.

Turistička agencija Millenium već 13 godina uživa u tome da nađe baš idealan odmor za vas!

Već za Novu Godinu možete, po izuzetno povoljnim cijenama, putovati sa Millenium agencijom za Ohrid ili Sarajevo autobusom, individualno za bilo koji evropski grad avionom ili iskoristite odlične ponude čarter letova iz Beograda!

Ukoliko Novu godinu dočekujete kod kuće, januar je pravo vrijeme za putovanje po kojem ćete pamtiti početak 2018. godine! Možda baš čudesna Budimpešta, u koju možete odletjeti avionom na četiri dana za samo 89 eura! Aranžman uključuje povratnu avionsku kartu iz Podgorice i tri noćenja sa doručkom u hotelu.

Ukoliko imate na umu neke druge evropske gradove, Millenium je pripremio veoma povoljne aranžmane za Milano, Minhen i Berlin.

– Za januar, februar i mart preporučujemo zimovanja u Sloveniji, Srbiji, Bosni, Austriji ili Francuskoj a za sve zimomorne – šaljemo vas na Kubu, Tajland, Maldive, Sejšele…, poručuju iz Millenium turističke agencije.

I, naravno,  ne razmišljajte previše, jer neko drugi može biti brži! Pozovite ih na 020/231-829 ili
067-465-456 i – pakujte kofere!

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com