Demokrate: Đukanović monstruozno podmeće, na FB pisao pa brisao protiv Bečića - Volim Podgoricu

Demokrate: Đukanović monstruozno podmeće, na FB pisao pa brisao protiv Bečića

Iz Demokratske Crne Gore su odgovorili na demanti Mitra Đukanovića, a njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti.

Nemušto reagovanje Mitra Đukanovića, aktiviste DF-a i izvršnog direktora i vjerovatno jedinog člana novoosnovanog NVU „Centar za akademski integritet“, koji je danas u javnost plasirao lažno istraživanje i poturio monstruoznu podmetačinu o navodnom plagijatu magistarskog rada Alekse Bečića, u kojem je naveo da istraživanje nije politički motivisano, samo je još jedna beskrupulozna laž aktiviste DF-a i poslušnika DPS-a.

Naime, ako istraživanje nije politički motivisano, ako je istinito, provjereno, ako je urađeno u skladu sa standardima, ako nije lažno i ako nije podmetačina, zašto su onda”prijatelj programer i profesori fakulteta“ insistirali na tome da ostanu anonimni?

Zdravorazumski razmišljajući, svaki odgovoran građanin, koji učestvuje u izradi nekog projekta ne bi imao ništa protiv da se njegovo ime javno objavi, osim ako, naravno, nije učestvovao u izradi lažnog, perfidnog i udbaškog projekta, u kojem su plasirane notorne i gnusne neistine.

ĐUKANOVIĆ: Bečić prepisao 50 od 113 kucanih strana?

PAVLOVIĆ: Znam da je Bečiću neugodno, ali moj sin mu nije kriv

Đukanović: Neka Bečić kaže je li plagirao magistarski

OGLASILE SE DEMOKRATE: Evo šta su rekli o tvrdnji da je magistarski rad plagijat!

Da bi crnogorskoj javnosti bilo jasno da je ovo samo prljava igra smišljena u kuhinji jednog dijela DF-a, a za račun Mila Đukanovića, i da Mitar Đukanović po drugi put danas javno laže, dokaz su njegovi višemjesečni statusi na FBu, u kojima neskriveno iskazuje ogroman animozitet prema predsjedniku Demokrata (dokazi u prilogu). Ali, gle čuda, te objave na svom FB profilu, kao i komentare slične uvredljive sadržine na račun predsjednika Demokrata ispod statusa drugih FB korisnika, Mitar Đukanović je obrisao prije nego što je predstavio svoje perfidno istraživanje. Dakle, jasno je da je to smišljeno urađeno, sa ciljem da sakrije da je lažno istraživanje politički motivisano.

Mitar Đukanović danas po treći put laže kada kaže da u izradi njegovog podmetnutog istraživanja nije učestvovao Feđa Pavlović, sin funkcionera DF-a, Koče Pavlovića, i menadžer kampanje DF-a. Naime, svaki iole informatički pismen čovjek sa lakoćom može da primijeti da je u “Power point” prezentaciji, javno objavljenom dokumentu na sajtu PR Centra, u svim zaglavljima (“header-ima”) slajdova, ispisano ime korisnika (“User-a”) koji je izradio ili modifikovao prezentaciju, kao i datum kada je to učinjeno. Tamo veoma jasno stoji “Fedja Pavlovic 19.4.2018.”. Drugim riječima, gospodin Pavlović je zaboravio da ukloni trag koji ga nesumnjivo povezuje sa podmetanjem koje je predstavio Đukanović.

Narod bi rekao – ima boga! Ne postoji drugo objašnjenje za činjenicu što se Feđa Pavlović pojavljuje kao kreator ili onaj koji mijenja prezentaciju, iako očekujemo da će pomenuta gospoda izaći sa još nekom sličnom podmetačinom i novom montažom. U prilogu dostavljamo i video snimak koji prethodno dokazuje.

Istina uvijek nekako izađe na svijetlo dana. Ne znamo što je pomenutoj gospodi ovo htjelo, jer ćemo sada, sa jačim motivom nego ikada, nastaviti da raskrinkavamo udbaše i spavače u redovima opozicije.

Na kraju, pozivamo cijelu zainteresovanu, a naročito stručnu javnost, CGO (kao NVO koja se bavi ovom tematikom), ali i mentora pri izradi magistarskog rada Alekse Bečića da se ovim povodom oglase i iznesu nesumnjiv stav o pokušaju diskreditacije predsjednika najjače opozicione partije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com