Podgorički reper Luka Bulatović snimio novu pjesmu i najavio novi album (VIDEO) - Volim Podgoricu

Podgorički reper Luka Bulatović snimio novu pjesmu i najavio novi album (VIDEO)

Podgorički reper Luka Bulatović, poznat kao član grupe „Otpisani“,  predstavio je novu pjesmu „Sve što želim“ a uskoro će, kako kaže objaviti i album “Dijete Ulice”
“Prošlo je skoro godinu dana od kako nisam izbacio ništa do tad sam radio na svom trećem albumu koji nosi naziv “Dijte Ulice” Danas je izašla i prva pjesma kao najava albuma “Sve sto zelim” .
Pjesma govori o mom odrastanju u kraju gdje sam se podigao, o tome kako neke stvari želim al ne mogu da ih imam i da nije bitna zastava, nego da je bitno preživljet u ovakvom vremenu dosta sličnih tema biće i na albumu u kojem govorim priču jednog djeteta koji je odrastao na ulici kao sam naziv sto kaze. 
Uskoro ce izaći i druga pjesma sa albuma “Hip hop je vjecan” za koju sam radio i spot a to tad neka ovaj pjesma bude najava !” Kazao je Luka za Portal Volim Podgoricu.
Poslušajte njegovu novu pjesmu i uživajte:

1 komentar

  1. You can definitely see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow your heart.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com