LEKOVIĆA UBIO ALBANAC L.H. (43): Ovo mu nije prvo ubistvo? - Volim Podgoricu

LEKOVIĆA UBIO ALBANAC L.H. (43): Ovo mu nije prvo ubistvo?

 Policija je identifikovala tri osobe osumnjičene da su odgovorne za smrt policajca Milutina Lekovića.

Uprava policije je sa partnerskim službama identifikovala lica koja su juče lišila života policijskog službenika Milutina Lekovića.

Direktni izvršilac krivičnog djela je L.H. (43) državljanin Republike Albanije. Sa njim su bili L.H. (49) i N.H. (67), takođe državljani Republike Albanije.

UBIJEN POLICAJAC MILUTIN LEKOVIĆ (41): Ubio policajca, dao se u bjekstvo, pa opet zapucao!

KO SU LJUDI KOJI SU UBILI CRNOGORSKOG POLICAJCA? Dva muškarca i baka (70) pucali i na potjeru, Novljani dojavljivali policiji gdje su

OVO JE POLICAJAC IZ IGALA KOJI JE UBIJEN NA ZADATKU: Milutin Leković (41) je kao svakog dana pošao na posao, danas se NIJE VRATIO15

ĐUKANOVIĆ: Leković će ostati upamćen kao dugogodišnji ugledni pripadnik Uprave policije

Marković: Briga o Lekovićevoj porodici ljudska je obaveza i dužnost Vlade16

Sva tri lica se terete za krivično djelo teško ubistvo počinjeno na svirep i podmukao način na štetu službenog lica u vršenju službene dužnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i ekplozivnih materija a u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Republika Albanija direktnog izvršioca krivičnog djela na štetu policijskog službenika L.H. (43) potražuje zbog krivičnih djela ubistvo sa umišljajem i pokušaj ubistva u vezi sa krivičnm djelom nezakonito posjedovanje vatrenog oružja i municije. Njemu su nadležni organi ove države odredili mjeru bezbjednosti „kazna zatvora“.

L.H. (49) se od strane Republike Albanije potražuje na nacionalnom novou od 2018. godine zbog krivičnog djela ubistvo s umišljajem, zavjera u pokušaju u vezi sa krivičnm djelom nezakonito posjedovanje vatrenog oružja i municije.

Dok se N.H. potražuje na nacionalnoj osnovi od 2018. godine zbog krivičnih djela prijetnja.

Ova lica će biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici u 16,00 časova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com