BEMAX I GENEX DEMANTUJU: Ovo nisu naši radnici, jadan pokušaj dezinformisanja - Volim Podgoricu

BEMAX I GENEX DEMANTUJU: Ovo nisu naši radnici, jadan pokušaj dezinformisanja

Građevinske kompanije “Bemax” i “Genex” demantovale su tvrdnje Demokrata da su njihovi radnici snimljeni u autobusu bez zaštitne opreme i propisane distance.

PODGORICA: Radnici Bemaxa i Genexa u autobusu bez zaštitne opreme i propisane distance (VIDEO)

Reagovanje prenosimo u cjelosti:

S obzirom da su se u javnosti pojavile nedoumice oko prevoza naših radnika i njihove zaštite, samo zbog javnosti, jer današnji zlonamjerni napad Demokrata ne zaslužuje ozbiljan odgovor, saopštavamo ono što mislimo da dobrim dijelom da ta ista javnost i dobro zna.
Ipak, da ne bi bilo više nejasnoća kod bilo koga, upoznajemo javnost sa činjenicom da od početka krize sa virusom COVID-19, kompanije “Bemax” i “Genex” su sprovele opsežne mjere zaštite svih zaposlenih.

Formirani su u obije kompanije po interni tim koji se samo i neposredno bavi stalnim nadzorom sprovodjenja mjera NKT-a i Instituta za javno zdravlje, kao i planiranjem pravilnog i neprestanog obezbjedjivanja zaštitne opreme. To je bar lako vidjeti na svim našim gradilištima. Naravno, ko hoće i želi da vidi.
Onaj što ne želi da je tako on vidi nešto drugo, što niko drugi i ne vidi, i on vidi ono što bi želio da vidi. Nažalost njihovu, nije tako.
Ako je neko u nedoumici da nasjedne na današnju podmetačinu Demokrata i njihov snimak autobusa, samo da kažemo da to niti je naš autobus niti naši radnici niti naši podizvodjači !
Lako je utvrditi da se radi o autobusu registarskih tablica PG-EB 071 i da nije brendiran oznakama naše kompanije, kojim se jedino i prevoze naši radnici i samo tim našim prevozom. Sva naša vozila, auta. autobusi, kamioni itd. su obilježena našim oznakama i time neskriveni od javnosti radimo naš posao.
Da je “borac za istinu i detektiv” Demokrata htio da vidi, a možda je i vidio, saopštio bi da je snimak napravljen kod gradilišta koje je par stotina udaljeno od našeg a da su se unutra nalazili makedonski radnici firme “Ruen” a ne radnici “Bemaxa” i “Genexa”, kako su rekle Demokrate. Simptomatično je da su baš tako napisali “ radnici Genexa i Bemaxa” kao da su htjeli da omalovaže te iste radnike jer je juče bila srdačno u javnosti primljena informacija da su tu isti radnici od svojih plata, samoinicijativno se odrekli dijela svojih zarada i sakupili 2073 paketa hrane i predali Crvenom krstu , da se da onima kojima je najpotrebnije. Sramota je ovaj današnji politički potez Demokrata. Možemo razumjeti da love momenat da naprave preko “Bemaxa” i “Genexa” neki poen ali nijesu trebali preko ledja tih istih radnika, koji bi i sami i zbog svog dostojanstva i zdravlja negodovali ako ne bi mogli da rade u skladu sa propisanim mjerama zaštite.

Zaista jadan pokušaj deziformisanja javnosti, zaključuje se u reagovanju “Bemax-a” i “Genex-a”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com