I DALJE NAPETO U BUDVI: Policija blokirala ulaz u zgradu Opštine (VIDEO) - Volim Podgoricu

I DALJE NAPETO U BUDVI: Policija blokirala ulaz u zgradu Opštine (VIDEO)

Policija je blokirala uzlaz u zgradu Opštine Budva, a  komandir CB Budva Slobodan Kovačević je kazao da u zgradu Opštine pravilo zabrane ulaska važi i za zaposlene i za poziciju i za opoziciju.

Policija neće dozvoliti ulaz u zgradu Opštine dok se, kako je rečeno, ne postigne dogovor između dvije suprotstvaljene strane.

U zgradu Opštine neće moći da uđu ni predstavnici lokalne vlasti kao ni predstavnici nove odbornička većine koja je prije nekoliko dana imenovala za vršioce dužnosti predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine Opštine.

Ulaz u zgradu nije dozvoljen Careviću, ni Radoviću, a kako je rečeno, neće biti dozvoljen ni predstavnicima suprotstvaljene strane, Vladimiru Bulatoviću i Snežani Kuč.

 Carević  i Radović  saopštili su ranije jutros da su dobili riječ od policije da niko neće moći uđe u zgradu Opštine Budva, te zamolili okupljene građane da se raziđu.

Carević je rekao građanima da ukoliko budu izigrani da će ih ponovo pozvati, nakon čega u građani krenuli da se razilaze

V.M.

PROČITAJTE I OVO

CAREVIĆ POZVAO GRAĐANE DA OSTANU OKUPLJENI: Moguće je nasilje, spremni smo za razgovor ali nećemo napustiti svoja radna mjesta (VIDEO)

DRAMATIČNO U BUDVI: Probijen kordon policije, zauzet kabinet Carevića, građani ispred zgrade Opštine (VIDEO)

BUDVANI ISPRED ZGRADE OPŠTINE Krapović: Neka uđu neka nas pohapse (VIDEO)

DF BUDVA: Nikolić zavađa ljude po Budvi i šalje policijske kordone

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com