NAJLJEPŠA BIVŠA SRPSKA SNAJKA ČEKA TREĆU BEBU: Lima ima dvije ćerke sa Jarićem, a evo ko ja sada TATA - Volim Podgoricu

NAJLJEPŠA BIVŠA SRPSKA SNAJKA ČEKA TREĆU BEBU: Lima ima dvije ćerke sa Jarićem, a evo ko ja sada TATA

Adrijana Lima očekuje treće dijete u svojoj 40. godini, objavila je upravo putem svog TikToka. U video snimku jedna od najljepših žena svijeta može se vidjeti u belom mantilu bez šminke. Ona zatim drži test na trudnoću koji je pozitivan i jasno daje do znanja da je u blagoslovenom stanju. Njen izabranik, filmski producent Andre Lemers III, izgleda kao da se upravo probudio i djeluje iznenađeno i šokirano nakon saznanja da će postati otac.

Adrijana je tokom braka sa Markom Jarićem, sa kojim se razvela 2014. godine, već dobila dvoje djece, pa par dijeli starateljstvo nad ćerkama Valeninom koja ima 12 godina i Sijenom koja je tri godine mlađa.
LimaFoto:TikTok/AdrianaLima / screenshot

Valentina i Sijena će uskoro dobiti setru ili brata.

1 komentar

  1. Kako sam vratila svog razvedenog muža uz dobru pomoć ljubavne čarolije dr. Alabe Moje ime je Shira elijah. Kad sam pročitao svjedočanstvo na internetu o tome kako dr. Alaba, najsjajniji i najmoćniji bacač uroka, pomaže vratiti muža koji se razvodi, LJUBAVNIKA. Pitao sam se kako to može biti istina, jer su me mnogi u prošlosti iznevjerili bez ikakvog rezultata. Samo sam pustio post i krenuo po forumu. Na moju obavijest opet ispod, neka osoba je objavila i rekla provjereni bacač uroka. Nakon što je pročitala poštu, bio je to isti muškarac dr. Alaba o kojoj je govorila. Tako da nemam izbora nego stvarno provjeriti kako on radi. Bila sam potpuno shrvana kad me napustio moj voljeni muž. Kao da je cijeli moj svijet nestajao u tuzi i boli. Znam da zvuči čudno, ali od svih čarolija koje sam kontaktirao, on je jedini koji je na mene ostavio dojam da sam toliko istinita i pouzdana. Više od njegovih riječi, vratio je mog muža i ostvario sve moje želje. Sada je vjeran, pazi na mene, svake nedjelje me nudi cvijećem, a često idemo u kino i restoran. moj muž je došao k meni i ispričao se za nepravdu koju je učinio i obećao da to više nikada neće učiniti. Od tada se sve vratilo u normalu. Moja obitelj i ja ponovno živimo sretno zajedno. Zauvijek ću biti zahvalan što sam svoj život pretvorio iz pakla u raj! vjerujem da tko god treba pomoć treba mu doći po pomoć. Neka te Bog i dalje koristi da spasi raskid. Svi koji imaju bračne probleme, probleme s razvodom, izgubljenog ljubavnika ili bilo kakve probleme u vezi, možete mu se obratiti ([email protected]). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com