ĐUKANOVIĆ PROŠETAO ŠKVEROM: Evo kako su reagovali građani Herceg Novog (VIDEO)

Nekoliko dana pred lokalne izbore u Herceg Novom, u ovom gradu se pojavio i predsjednik Demokratske partije socijalista i predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović. On je, zajedno sa suprugom Lidijom, bivšim ministrom poljoprivrede, Petrom Ivanovićem, kao i bivšim ministrom sporta Nikolom Janovićem, ali i pripadnicima obezbjeđenja, prošetao šetališem na gradskom pristaništu Škver.

Ovo je drugi put, u kratkom vrmenskom periocu, da je Đukanović “sišao među građane”. 

Podsjetimo, nedavno se, na veliko iznenađenje Podgoričana, pojavio u šetnji sa suprugom Lidijom i unukom. 

Đukanović je gurao dječja kolica, a fotografiju je objavio jedan od medija blizak bivšoj vlasti.  Nakon pojavljivanja ove fotografije, pojavile su se i procjene da dječja kolica marke Dior, u kojima je bračni par Đukanović izveo unuka u šetnju, koštaju čak 6,500 eura što je gotovo dvogodišnja plata prosječnog crnogorskog građanina. 

Đukanović i prva dama u zajedničkoj šetnji sa unukom ulicama Podgorice

Kad Predsjednik parkira “majbah” i pomiješa se sa svojim građanima

Bivši Ministar poljoprivrede Petar Ivanović nedavno je bio u centru pažnje javnosti nakon što je njegov nasljednik u ovom resoru nove Vlade, Aleksandar Stijović, javno iznio sumnje na korupciju i zloupogtrebe prilikom raspolaganja desetinama miliona kreditnih sredstava iz Abu Dabi fonda. 

IVANOVIĆ SAOPŠTIO: Podnio sam tužbu protiv Stijovića

IVANOVIĆ PORUČIO ABAZOVIĆU: Vidimo se na sudu- djela, a ne riječi

IVANOVIĆ: “Radio Jadran” u službi medijskog bratstva “srpskog sveta”

Na parlamentarnim izborima 30. avgusta, partije i koalicije koje čine aktuelnu državnu vlast, u Herceg Novom su ovojile čak 70 odsto glasova. 

RAT” IZMEĐU DF-a i DEMOKRATA: Izbori u HN na pragu, a partneri u lokalnoj vlasti “pucaju teškim naoružanjem

Pogledajte Đukanovića u šetnji hercegnovskim šetalištem: 

loading...

7 komentara

  1. Elitni hoteli, brodogradnja, gradjevinsrstvo sve nam je to ova nistarija unistila i jos ima obraza da dodje u nas grad. Da Bog da da vise nikad ne dodje.

  2. Kolika svita oko Mila kao da je predsjednik Amerike xD a Vujanovića smo viđali bez ikoga kako normalno šeta, bez ustručavanja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button