Javni poziv za zakup tezgi u TC Forum

Nakon što je nedavno objavljen poziv za prostore na pijaci u “Bazar”-u, Tržnice i pijace su objavile i Javni poziv za davanje u zakup prodajnih mjesta u Tržnici „Forum“, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kako  je juče saopšteno, potencijalnim zakupcima se nude pijačne tezge za prodaju voća i povrća, cvjećara, prodajna mjesta sa rashladnom vitrinom i komorom za prodaju sira i mliječnih proizvoda, u sektoru za prodaju ribe, mesara i poslovni prostori.

“Pravo učešća po javnom pozivu nemaju ponuđači koji imaju neizmirene obaveze po osnovu ugovora o zakupu, prema ovom privrednom društvu, a kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je ponuđena cijena. Davanje u zakup se vrši na određeno vrijeme od 12 mjeseci, uz mogućnost produženja na isti period, na način i pod uslovima definisanim ugovorom, a najduže 5 godina, a zakupnina se plaća mjesečno”, navode u saopštenju.

Dodatno navode da ponude se predaju svakog radnog dana od 08.00 do 14.30 časova, zaključno sa 24.05.2021.godine do 10.00 časova, neposrednom predajom na arhivi „Tržnice i pijace“ d.o.o. Podgorica, u Ulici Oktobarske revolucije 124, uz obavezno poštovanje mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa.

“Učesnici postupka biće obaviješteni o ishodu istog najkasnije u roku od tri radna dana od dana otvaranja ponuda, a sa najpovoljnijim ponuđačem zaključiće se ugovor o zakupu na određeno vrijeme, u roku od osam dana od dana dostavljanja Odluke. Prilikom zaključenja ugovora o zakupu, ponuđač sa najpovoljnijom ponudom je u obavezi da uplati depozit u visini jedne mjesečne zakupnine. Ukoliko prvrangirani ponuđač ne zaključi ugovor o zakupu i ne uplati depozit u visini jedne mjesečne zakupnine, u predviđenom roku, gubi pravo na zakup prodajnog mjesta i povraćaj depozita uplaćenog prilikom predaje ponude”, zaključuju u saopštenju.

loading...

1 komentar

  1. «Том и Джерри. Комедийное шоу – мультик» (англ. The Tom and Jerry Comedy Show) — анимационный мультсериал с участием кота Тома и мышонка Джерри, который транслировался на телеканале CBS с 6 сентября 1980 по 4 сентября 1982. Мультсериал был создан студиями Filmation и MGM Television. Продюсеры мультсериала известны и другим мультсериалом про котёнка Вальдо.
    том и джерри русский

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button