“KORONA NACIFAŠISTI SPREMAJU KOVID PASOŠE I ZA APOTEKE” Poziv za novi protest u nedjelju protiv antikovid mjera i prinude na vakcinaciju (VIDEO)

Organizatovi antkovid protesta u Crnoj Gori pozvali su građane da u nedjelju izađu na Trg nezavisnosti u Podgorici i pokažu da ne pristaju na porobljavanje i oduzimanje elementarnih ljudskih i građanskih prava.

Oni ponavljaju da nisu, kako ih neki nazivaju, “antivakseri” već borci za pravo svakog građanina da ima pravo na slobodu kretanja i slobodu govora.

Jedan od organizatora protesta, Vladimir Nikić, kaže za VOP da su ova okupljanja “borba za slobodu” i pozvao “sve slobodne ljude” da u nedjelju u 19 časova izađu na Trg nezavisnosti u Podgorici, kao i na trgu u Nikšiću.

BEZ KOVID PASOŠA NI ZA HLJEB: Evo gdje sve ne možete ući bez potvrde da ste vakcinisani (VIDEO)

On je podsjetio da je Vlada danas saopštila nove mjere kojima nastavljaju da diskriminišu nevakcinisane oduzimajući im prava zagarantovana Ustavom, zakonima i međunarodnim konvencijama.

“Dobili smo nove mjere. Crnogorski korona nacifašisti su proširili opseg kovid propusnica na poslovne centre i hiper i mega markete. Polako ali sigurno, ti bezumnici nam pripremaju kovid pasoše i za apoteke, bolnice, prodavnice, pekare… Dakle, još malo pa nećemo moći ni za hljeb bez njihovog ausvajsa. Mjesecima sam izbjegavao to da kažem, ali sada ću zaista morati, pa neka shvati ko kako hoće – ko se ne pobuni protiv ovog besmisla taj ili ta je saučesnik ovog anticivilizacijskog i nehumanog projekta”, kaže Nikić.

“Oni koji žele da se vakcinišu, imaju pravo da to učine. Mi tražimo da isto pravo imaju oni koji ne žele da se vakcinišu: Njima se odzimaju elementarna prava na slobodu kretanja, ali i na slobodu govora, jer nemaju pristup medijima koji su upregnuti u globalnu kampanju promocije vakcinacije. U cijelom svijetu se nameće jednoumlje i zabranjuje se drugoj strani da kaže šta ima. Pa neka svako za sebe donese odluku”, navodi Nikić u razgovoru za VOP.

Pojašnjava da su, uz njega, organizatori svih dosadašnjih protesta, a ovo je deseti, Stanko Ivanišević i Nebojša Gajević i da su protesti uredno prijavljeni.

“Imaćemo opet govornike iz struke, dakle doktore nauka, advokate, ugostitelje, ekonomiste… Govorićemo i Gajević i ja. Očekujemo veliki skup ovom prilikom jer jutrošnje nove mjere su izazvale ogromno nezadovoljstvo kod građana”, kaže Nikić. Na “prozivke” nekih zagovornika obavezne vakcinacije da su oni “plaćeni” da organizuju ove proteste, Nikić kaže:
“Ljudi prepoznaju našu iskrenu borbu za slobodno društvo. Mi nijesmo ni stranka, niti organizacija koja zavisi od bilo kakvog profita, naprotiv, nemamo nikakvo finansiranje, već se pomažemo kao naši preci koji su krvarili za slobodu”, kaže Nikić.

Protest u Podgorici protekle nedjelje bio je najbrojniji do tada, a ovacije pristunih izazvao je govor dr Nikole Fatića.

DR NIKOLA FATIĆ NA PROTESTU: Preživjećemo kovid, ali ne znam hoćemo li preživjeti mjere koje veze nemaju sa medicinom i naukom (VIDEO)

U Podgorici protestovali protiv kovid mjera: Za ovakve mjera Ustav predviđa uvođenje vanrednog stanja

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com