Rade Milošević pozvao Bakovića da kaže PO KOM ZAKONU je naredio ukidanje zabrane ulaska u CG Belivuku i Miljkoviću

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Rade Milošević pozvao je bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije, Enisa Bakovića, da kaže po kom članu zakona ili pravnom propisu je naredio ukidanje zabrane ulaska Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

BAKOVIĆ PORUČIO: Sve sam radio zakonito, neka Radonjić kaže zašto sam ga kontaktirao

ABAZOVIĆ: Zabranu ulasku Belivuku ukinuli Baković ili Lazović, neka SDT istipta dalje

LAZOVIĆ TVRDI: Nisam naređivao Bakoviću, o Belivuku ću s tužiocima

“Dok ste Vi rukovodili sektorom bezbjednosti, buktio je rat kriminalnih klanova, Belivuk i ekipa su sprovodili najbrutalnije likvidacije po Crnoj Gori, cvjetao je šverc narkotika i duvanskih proizvoda. Tužno je, ali i štetno za državu i njene građane, ko je ranije rukovodio sektorom bezbjednosti”, naveo je Milošević.

Baković je, kako navodi, svoju hrabrost pokazao lada je “kukavički ćutao” i dozvolio da se hapse službenici Uprave policije “koji nijesu imali mrlju u karijeri”.

“Ako je i sam rekao da je bilo potrebno sat vremena da se otkrije nalogodavac, postavlja se logično pitanje zašto je ćutao i zašto se krio iza kolegijuma“, ističe Milošević.

Cjelokupnoj javnosti, dodaje on, danas jasno da je taj slučaj pokazao “spregu između nekadašnjeg rukovodećeg kadra Uprave policije i organizovanih kriminalnih grupa”.

„Kažite, gospodine Bakoviću, koji policijski službenik Republike Srbije Vam je tražio ukidanje zabrane Belivuku i Miljkoviću? Pomognite istragu Interpola“, zaključio je Milošević.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com