DEMOKRATE: Medojević odavno u koaliciji sa DPS-om

U danu kada poslanici Demokrata javnost upoznaju sa novom aferom o pljačkaškim otpremninama funkcionera propadajućeg DPS-a, svjedočimo novom napadu na predsjednika opštine Herceg Novi Stevana Katića i njegov tim. Takođe, tu je danas opet i veseli Nebojša Medojević koji odlično zna da je odavno u koaliciji sa propadajućim mafijaškim DPS-om, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Oni su kazali da sinhronizovano danas djeluju mafijaški DPS u svojim medijima i njihov destruktivni blizanac u medijima kupljenim od DPS-a pod sumnjivim okolnostima preko of šor kompanija.
 

“I dok akciju s jedne strane vode stare DPS adrese, s druge strane sve je pod komandom Bratislava Stojiljkovića, koji je za potrebe DF protiv Demokrata realizovao najprljaviju moguću kampanju u Nikšiću, a sada to isto uz pomoć nekoliko agenata Bezbjednosno informativne afencije radi u Herceg Novom”, kazale su Demokrate.

Kako navode, ova dva istovjetna nacionalistička pola, dvije desnice koje razaraju tkivo ovog društva i uništavaju sve ono što je u njemu zdravo, radikalizuju političku scenu samo zato što su jedni poslušnici kriminala i korupcije, a drugi poslušnici i podanici neformalnih centara moći koji za njihove potrebe vode prljave kampanje kupuju medije i obezbjeđuju finansijska sredstva.

“Oni samo u tim uslovima i znaju funkcionisati. To su „dva čekića“ , koja godinama tuku sve plemenito i časno u Crnoj Gori, pokušavajući da joj uskrate svaku šansu za normalan život”, ističu Demokrate.

 

Poslednji u nizu je pokušaj diskreditacije učinaka novske lokalne uprave i Stevana Katića, kako kažu, kroz pokušaj povezivanja sa trenutno najaktuelnijom aferom u Srbiji, u čijem je centru dugogodišnji gradonačelnik Jagodine, Dragan Marković Palma.

“Prema zamisli autora još jednog pokušaja predizborne manipulacije, u toj aferi bi se trebali „udaviti“ rezultati čovjeka koji veoma uspješno vodi i dostojno predstavlja svoj grad već četiri godine. A zašto je baš Jagodina idealna za to? Iz prostog razloga što Katiću – a nije da nisu dali sve od sebe! – ni u radnoj ni u privatnoj biografiji ne mogu naći ni jednu, makar sasvim malu mrlju”, navode iz ove partije.

Kako dodaju, niti jedan pronevjereni euro novca građana, niti jednu prekršenu zadatu riječ, niti jednu ličnu aferu, ili makar bilo kakav problem kojem je uzročnik Stevan Katić.

“I zato, čovjeku s razlogom izuzetno uvaženom od svojih sugrađana, čiji rezultati govore za sebe, valjalo bi izmisliti nešto, ali tamo gdje niko od Novljana to neće moći da provjeri. Takođe, tu je danas opet i veseli Nebojša Medojević, poznat kao neko čija se povjerenje među građanima mjeri promilima. Taj i takav Medojević nakon poziva premijera građanima da se vakcinišu, očekuje „novu koaliciju“ Zdravka KrivokapićaAlekse Bečića i Mila Đukanovića“, kazale su Demokrate.

Ističu da zna odlično da je odavno u koaliciji sa propadajućim mafijaškim DPS-om i da on to zna otkad je branio Đukanovića za šverc cigareta.

“Otkad je dogovorio Ustav sa Svetom Marovićem. Otkad je nebrojeno puta izgovorio da je počivši mitropolit Amfilohije UDBA, i da mu se Crkva zgadila. Otkad svakodnevno zajedno udaraju po Demokratama. I umjesto da se pozabavi svojim problemima, razlozima zašto ga konstantno napuštaju kvalitetni i obrazovani ljudi, da pokušaju građanima Novoga ponuditi neke dobre planove za budućnost, oni danas nama pokušava spočitati Đukanovića. Pa i kad je od Medojevića, mnogo je”, zaključuju iz Demokratske Crne Gore.

loading...

2 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button