JOKOVIĆ: Marinovića najbolje brane njegovi rezultati - Volim Podgoricu

JOKOVIĆ: Marinovića najbolje brane njegovi rezultati

Vladimir Joković, potpredsjednik Vlade za ekonomski sistem, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, i lider Socijalističke narodne partije (SNP), kazao je da direktora “Montefarma” i funkcionera te partije Gorana Marinovića “najbolje brane” njegovi rezultati.

Marinović pod lupom Ministarstva zdravlja: Smjena u najavi, 20.000 već u džepu?

Popović Samardžić: Marinović u poslovanju prekršio niz akata

MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Marinović prekršio zakonske procedure i zloupotrijebio službeni položaj

“Suština je da ne branimo Gorana Marinovića od bilo koga, njegovi rezultati ga najbolje brane. Vidjećete na snimcima kakve su apoteke bile nekad, a kakve su sad, koliki su bili gubici, kolika je sad neto dobit Montefarma… On je uradio sjajne stvari. Želja da se dovedu svoji ljudi na neka mjesta malo prelazi dozu nekog realnog političkog djelovanja”, rekao je Joković u Bojama jutra na TV Vijesti.

Smatra da Vlada, kad je u pitanju ekonomija, postiže dobre rezultate.

Joković je kazao da se bilježi “ozbiljan rast” broja registrovanih poljoprivrednika. “Mislim da je nešto više od 19.200 – 19.300”, naveo je ministar.

Upitan zašto je lani uvezeno običnog mlijeka za 21,2 miliona eura iz 11 država, kazao je kako misli da taj podatak Uprave za statistiku (Monstat) nije tačan. “To je možda ukupno svih mliječnih proizvoda”, smatra Joković.

“Vijesti” su prije četiri dana objavile da je, prema podacima Monstata, lani uvezeno običnog mlijeka za 21,2 miliona eura, da je kiselog mlijeka uvezeno za 17,5 miliona eura, a raznih vrsta sireva za 27,7 miliona eura.

Ministar je uputio apel građanima da kupuju domaće proizvoe.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com