JOŠ TRAJE POTRAGA ZA NESTALOM NIKŠIĆANKOM: Ronioci ne odustaju, kiša muti rijeku

Ronioci regionalnog ronilačkog centra Bijela četvrti dan tragaju za ženskom osobom koja je, upala u rijeku Zetu. Ptretražen je dio od naselja Vir pa nizvodno, i još neke lokacije.

– Potraga još trage. Ronilački tim vrši svoje aktivnosti u cilju pronalsaka ženske osobe, ali još nema rezultata- kazao je za portal Dan Danilo Mijajlović iz Ronilačkog centra.

On je nedavno kazao da su uslovi ronjenja su veoma teški jer je rijeka usljed obilnih padavina nabujala i izlila se izvan korita, što dodatno otežava pretragu.

– U pretrazi su učestvovala dva tima ronilaca. U potrazi nam pomažu nikšićki vatrogasci koji od juče pretražuju površinski dio sa svojim čamcima- kazao je Mijajlović.
Ona je u četvrtak popodne upala u tu rijeku. Kako nezvanično saznaje portal Dan, određena kamera je snimila događaj nesreće. Prema istim informacijama, Nikšićanka se osoba okliznula i upala u rijeku.

– Rijeka je vrlo brza, nabujala usled obilnih padavina i slaba je vidljivost. Pretraživanje dna rijeke je mukotrpno, ali dajemo sve od sebe, naši ronioci ne odustaju – kazao je nedavno za portal Dan direktor Regionalnog ronilačkog centra Bijela Vesko Mijajlović.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com