Klub odbornika PES-a: Pjesme posvećene Zoranu Lazoviću neprilične za donatorsko veče posvećeno djeci sa smetnjama u razvoju - Volim Podgoricu

Klub odbornika PES-a: Pjesme posvećene Zoranu Lazoviću neprilične za donatorsko veče posvećeno djeci sa smetnjama u razvoju

Donatorsko veče koje je sinoć upriličeno povodom proširenja Dnevnog centra „Tisa“ zloupotrebljeno je od strane organizatora koji je omogućio da se tokom događaja izvode pjesme posvećene Zoranu Lazoviću, koji se nalazi u Spužu zbog sumnje za saradnju sa organizovanim kriminalom, saopšteno je iz Kluba odbornika Pokreta Evropa sad.

U saopštenju za javnost navode da su događaju prisustvovali i odbornici Dražen Petrić i Jelenka Andrić u namjeri da pruže podršku djeci sa smetnjama u razvoju i tako pokažu da mogu političke razlike ostaviti po strani kada su određene teme u pitanju.

“Ne sporimo pravo nikome da veliča bilo koje idole, da proziva kraljevima koga god želi, da čuva sinove države koji su se u proteklih 30 godina basloslovno obogatili pod plaštom čuvanja njene bezbjednosti i čuva sinove koji na SKY aplikaciji ležerno ćaskaju sa najtežim kriminalcima. Jedino šta sporimo i šta oštro osuđujemo jeste pretvaranje donatorske večeri u kafanski ambijent i veličanje kontroverznih pripadnika sektora bezbjednosti, o kojima makar građani Bijelog Polje sve znaju. Bez obzira što smo skup napustili prije nego je započet kafanski repertoar, ubuduće nećemo prisustvovati sličnim skupovima, a podršku i pomoć za dobre i plemenite inicijative ćemo iskazivati na drugačiji način”, ističe PES.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com