KUPUJMO I PODRŽIMO SVOJE: IDEA kampanja “Blago naše Crne Gore” kao podrška domaćim proizvođačima (VIDEO)

Kupovina domaćih, crnogorskih proizvoda, od domaćih proizvođača najbolji je način da podržimo njihovu djelatnost, a naročito sada kada je epidemija koronavirusa uzdrmala cjelokupno tržište, ne samo u Crnoj Gori već i šire. Zato je IDEA pokrenula kampanju „Blago naše Crne Gore“ kojom će, u narednom periodu, promovisati i podržati domaću proizvodnju i na taj način doprinijeti jačanju crnogorske privrede.  

Osjećamo posebnu odgovornost ka domaćim proizvođačima i proizvodnji. Njihovi proizvodi čine našu zemlju bogatijom, a našu ekonomiju stabilnijom. Zbog toga je važno da pružimo svu podršku i pomognemo da se crnogorski proizvodi što bolje pozicioniraju i promovišu, kako bi ih potrošači češće birali. Zato, kroz ovu kampanju, nastojimo da predstavimo „blaga naše Crne Gore“, koji zaslužuju da stignu do svakog doma u Crnoj Gori, “ poručila je Jelena Doderović direktorica marketinga u kompaniji IDEA.

Iz kompanije poručuju da na taj način pomažu domaćoj proizvodnji, ali i proizvođačima kojima je ovo primarna djelatnost. Proizvodi koji dolaze sa naših farmi i gazdinstava zaslužuju da budu na našim trpezama i steknu prepoznatljivost prvenstveno kod naših potrošača, a i šire.

Svjesni činjenice da potrošači radije kupuju domaće proizvode provjerenog kvaliteta, u okviru specijala Blago naše Crne Gore, potrošačima smo predstavili odabranu ponuda domaćih proizvoda, a isto potrošače očekuje i u narednim katalozima”, zaključuje Doderović.

Raznovrsna ponuda domaćih proizvođača nalazi se u svim IDEA prodavnicama, a u IDEA specijalima možete pronaći više od 100 odabranih crnogorskih proizvoda. 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com