MANDIĆ: Đukanović traži saveznike u novoj parlamentarnoj većini

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pokušava da posvađa parlamentarnu većinu i pronađe one sa kojima bi mogao da uspostavi novu vlast, ocijenio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić na konferenciji za medije.

On je na konferenciji za novinare rekao da je Đukanović i danas uputio “opasne i oštre formulacije” protiv DF-a kao i da traži saveznike u novoj većini kako bi sa njima uspostavio novu vlast”, kazao je Mandić.

Mandić kaže da je kongres Demokratske partije socijalista (DPS) “kongres konačnog poraza Đukanovića”.

“Želi da se predstavi posustalim članovima DPS-a kao čovjek koji ima viziju kako da obezbijedi za sve one iz njegove stranke mjesta koja su imali ovih 30 godina”, rekao je Mandić.

On je kazao da Đukanović “traži svoje omiljene predstavnike u novoj parlamentarnoj većini i misli da ih može uvući u svoju mrežu kao što je ranije uvlačio tradicionalne saveznike”.

“Zbog toga što su građani znali o čemu se radi, na izborima je većina pobijedila jer je bila protiv njega. Većina je pobijedila jer je narod bio za većinu, a ne njega. Možda će još ovog kongresa on biti u prilici da priča kako on voli Crnu Goru, ali neće moći da ubijedi okupljene da više voli Crnu Goru od bratove banke, sinovih hidrocentrala”, naveo je Mandić.

On je dodao da je Đukanović govorio i o Nikšiću.

“Tamo očekujemo veliku pobjedu iako će se Đukanović truditi da što više usitni opoziciju u Crnoj Gori. Koalicija za budućnost Nikšića očekuje da će na ovim izborima imati mnogo bolji rezultat nego na parlamentarnim”, rekao je Mandić.

loading...

5 komentara

  1. Milo traži ruku spasa u novoj parlamentarnoj većini, a oni su se upravo ujedinili protiv njega, za spas Crne Gore! Ipak, zna se ko su dokazani borci protiv Mila Đukanovića!

  2. Tako je, ako se predstavljamo kao pravna drzava onda to treba i da budemo, nova vlada mora reagovati na ovo i zastiti sve zene od ovakvih djela onih koji zloupotrebaljavaju svoje polozaje !

  3. Uvijek on trazi saveznike i okrece ljude jedne protiv drugih, tako nas je i podijelio i stvorio mrznju medju narodom..princip zavadi pa vladaj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button