MARKOVIĆ POVODOM KOKAINA NA ŠKOLSKOM BRODU: Čestitam Direktoratu i UP, Crna Gora potvrdila da ima djelotvoran sistem bezbjednosti - Volim Podgoricu

MARKOVIĆ POVODOM KOKAINA NA ŠKOLSKOM BRODU: Čestitam Direktoratu i UP, Crna Gora potvrdila da ima djelotvoran sistem bezbjednosti

Premijer Crne Gore, Duško Marković čestitao je Obavještajno-bezbjednosnom direktoratu Ministarstva odbrane i Upravi policije sprječavanje krijumčarenja velike količine narkotika.

Na školskom brodu “Jadran” jutros je pronađeno više desetina kilograma materije, za koju se, prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, sumnja da je kokain težak preko 50 kilograma. Slučaj je preuzeo zamjenik specijalnog državnog tužioca Saša Čađenović koji koordinira istražnim radnjama što se još sprovode na brodu.

“Čestitam Obavještajno-bezbjednosnom direktoratu i Upravi policije sprječavanje krijumčarenja velike količine narkotika. Crna Gora i ovom efikasno sprovedenom akcijom potvrđuje da ima djelotvoran sistem bezbjednosti koji karakterišu profesionalizam i odgovornost”, rekao je Marković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com