OVO SU DELIJE PRETUČENE U “MORAČI”: Braća umalo linčovana zbog slike na društvenim mrežama (VIDEO) - Volim Podgoricu

OVO SU DELIJE PRETUČENE U “MORAČI”: Braća umalo linčovana zbog slike na društvenim mrežama (VIDEO)

Tokom treće utakmice finala plej-ofa košarkaške ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde, a domaća publika je jasno stavila do znanja da neće trpjeti nikoga i ništa što ima veze sa timom iz Beograda.

Torturu su bukvalno preživjela i dvojica navijača crveno-belih koja su se “inkognito” ušunjala u halu.
U međuvremenu poznat je i identitet dvojice Delija i riječ je o braći, Nikoli i Pavlu Deleviću, iz Bijelog Polja, a Pavle je taj koji je dobio veće batine. Odala ih je fotografija na Instagramu iz hale, a ubrzo su na tribini navijači Budućnosti shvatili da imaju “uljeze” u hali i počeli potragu za njima.

Uskoro ih je jedan od vođa Varvara identifikovao, prišao im i počeo da ih udara, što je izazvalo incident.

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
Navijači Budućnosti su se u pauzi između prve i druge četvrtine ustremili na njih da ih tuku, a učinilo se da će u tom svom naletu bezumlja i bijesa napasti i igrače Zvezde koji su sjedjeli na klupi.

Izbio je incident kada su igrači morali da pobjegnu ka sredini terena. Ubrzo se umiješala policija koja je uspjela da spriječi veći okršaj, ali ne i nastavak brutalnog prebijanja dvojice navijača. Jedan čovjek je čak prišao nonšalantno i počeo da pesnicama udara u glavu dok ga policajac drži bespomoćnog.

Na video nimku koji se pjavio, vidi se kako dva policijska inspektora u civilu izvode navijača Zvezde sa tribine gdje su bili smješteni ”Varvari” .

Prilikom  izlaska iz dvorane dogodila se scena koja je sve ostavila u šoku. Jedan od navijača Budućnosti pesnicom je udario uhapšenog mladića u glavu dok je bio potpuno savijen i onemogućen da se brani.

Riječ je o Marku Lazoviću, sinu Zorana Lazovića bivšeg službenika KOS-a. Mlađani Lazović sada radi kao službenik Sektora kriminalističke policije Crne Gore. Njegov identitet otkrili su crnogorski mediji, a sve to je potvrdila i Uprava policije.

– Izjava policijskog službenika M.L, koji je angažovan u Sektoru kriminalističke policije, a koju je dao na okolnosti navedenog događaja, i snimak su dostavljeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na dalje postupanje – odgovor je Uprave policije Crne Gore.

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com