SNP Budva: Lalošević je radio u skladu sa zakonom i ovlašćenjima

Predsjedništvo Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Budva i klub odbornika te partije saopštili su da pružaju punu podršku Vasiliju Laloševiću, razriješenom v.d. direktoru Uprave za sport i mlade.

“Članovi i simpatizeri SNP-a su u predhodne dvije decenije bili najčvršći i najglasniji borci za pravdu. Sigurni smo da je gospodin Lalošević dao sve od sebe da u prethodnih šest mjeseci unaprijedi sport u Crnoj Gori i da naši sportisti imaju podjednake uslove za bavljenje sportom kao njihove kolege iz drugih država”, ističe se u saopštenju SNP Budva.

Osuđuju svaki napad na Laloševića.

“Ubijeđeni smo da je radio sve u skladu sa zakonom i ovlašćenjima, a zasigurno ništa protiv sporta i sportista u Crnoj Gori. Ovaj događaj vidimo kao nevješti pokušaj diskreditacije gospodina Laloševića i SNP kao najstarijeg borca za pravdu u Crnoj Gori. SNP će kao i do sada uvjek govoriti istinu bili na vlasti ili u opoziciji”, navodi se u saopštenju budvanskog SNP.

Vlada je prošlog četvrtak na sjednici razriješila Laloševića zbog “isteka vremena od šest mjeseci” od kada je određen za v.d. direktora Uprave za sport i mlade.

Međutim, u prepisci saopštenjima, ispostavilo se da Ministarstvo tvrdi da je Lalošević doveo crnogorski sport u nezavidan položaj jer nije, kako tvrdi Ministarstvo, iskomunicirao sa Svjetskom agencijom za antidoping.

Lalošević tvrdi da iza svega stoji zla namjera Ministarstva kada je on u pitanju.

PROČITAJTE I OVO:

VOP ISTRAŽUJE: COK-u za 6 mjeseci POLA MILIONA, Upravi za sport 1,6 miliona, oni ĆUTE o raspodjeli sportistima i klubovima

SNP BAR: Podrška Laloševiću, osuda i ogorčenje za postupak ministarke Bratić

LALOŠEVIĆ TVRDI: Glavni krivac za propuste tajni savjetnik Vesne Bratić koga je imenovala na moje mjesto

MPNKS: Imamo pisane dokaze, Lalošević da se pripremi za postupak pred nadležnim organima

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com