TAKSI ZA KUĆNE LJUBIMCE NA ULICAMA PODGORICE: Miloš Asanović odlučan da pomogne u prevozu krznenih prijatelja - Volim Podgoricu

TAKSI ZA KUĆNE LJUBIMCE NA ULICAMA PODGORICE: Miloš Asanović odlučan da pomogne u prevozu krznenih prijatelja

Ako ste posljednjih dana na podgoričkim ulicama vidjeli bijeli karavan oblijepljen naljepnicama u obliku psećih šapa i mačaka, a na kojem stoji naziv ,,I mi imamo pravo“, znajte da je to vozilo Miloša Asanovića, ljubitelja životinja iz Donjih Kokota, koji se od nedavno bavi prevozom kućnih ljubimaca.

Dok većina taksi prevoznika u Crnoj Gori nerijetko ne dozvoljava građanima da putuju sa kućnim ljubimcima, Miloš je odlučio da izađe u susret svima onima koji se suočavaju sa ovim problemom.

,,Ovaj posao ne može svako da radi. Na ideju me je podstakla snaha. U konverzaciji sa nekim taksistima rečeno mi je da u većini slučajeva ne prave problem vozači, već vlasnici taksi udruženja. Vrlo je mali broj onih koji će da ih prevezu“, ispričao je Asanović.

Da je mislio na svaki detalj, potvrđuje i detaljno uređen enterijer automobila.

,,Od opreme imam tri vrste korpe za manje, srednje i velike njuške. Tu je transporter za mačke, u koji može da stane manji pas. Osim povoca, obezbijeđeno je sredstvo za dezinfekciju preporučeno od veterinara. Tu su i poslastice“, objasnio je Miloš koji osim prevoza, nudi uslugu šetnje ljubimaca.

Iako je trenutno glavni grad prioritet, spreman je da izađe u susret svima iz Crne Gore, a čak i šire.

,,Sve zavisi od potražnje. U fejsbuk grupi ,,Ruka-šapi“ bilo je dosta pozitivnih komentara i čestitki. Ima zainteresovanih koji su me zvali. Start iznosi 80 centi, a toliko i kilometar“, zaključio je Asanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com