Negativno mišljenje DRI na reviziju pravilnosti DNP: Prenijeli 56.300 eura na izborni račun DF - Volim Podgoricu

Negativno mišljenje DRI na reviziju pravilnosti DNP: Prenijeli 56.300 eura na izborni račun DF

Sve je spremno za odlučujući meč sa Bjelorusijom, u prvoj rundi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Izabranicima Zvezdana Mitrovića, koji se ekipi priključio u utorak, nakon završetka obaveza u Monaku, treba pobjeda u četvrtak veče u Nikšiću (21) kako bi izborili prolaz u drugu rundu kvalifikacija…

“Očekuje nas izuzetno bitna utakmica, mislim da su igrači svjesni važnosti. Siguran sam da smo svi motivisani i spremni za meč sa Bjelorusijom”, kaže krilni centar naše selekcije Milko Bjelica.

Poslije četiri meča u kvalifikacijama, Crna Gora i Bjelorusija imaju po pobjedu i tri poraza, Španci su lideri sa sva četiri trijumfa, dok je Slovenija na polovičnom učinku.

U prvom dijelu kvalifikacija, naša selekcija je slavili u Minsku sa 91:67.

“Mislim da je nezahvalno očekivati istu utakmicu kao u Minsku. Vrlo dobro znamo da su ovi „prozori“ vrlo teški, sve reprezentacije u svaki „prozor“ ulaze sa izmijenjenim sastavom. Mi ne znamo u kojem sastavu će oni nastupiti, i kako će taktički odigrati. Ali, isto važi i za njih, mislim da to može da bude prednost za nas. Međutim, prije svega očekujemo dobru energije od naše ekipe, uz pomoć publike nadam se dobroj utakmici”, dodaje Bjelica, koji u Minsku nije imao dobro šutersko veče, jer je upisao samo dva poran, uz šut iz igre 6-1 (4-1 za dva poena, 2-0 za tri), a upisao je po tri skoka i ukradene lopte, te dvije asistencije.

Pritisak zbog važnosti meča protiv selekcije koja je u prethodnom kolu pobijedila kod kuće Sloveniju (93:92) ne bi trebalo da optereti našu selekciju, smatra Bjelica.

“Mislim da su svi igrači, uključujući i mene, imali slična iskušenja. Treba da budemo srećni što ovu utakmicu igramo protiv Bjelorusije a ne neke vodeće reprezentacije u Evropi. Mislim da treba svi da budemo fokusirani na tu utakmicu, a onda ćemo se okrenuti Sloveniji”, zaključio je Bjelica.

Ulaznice za duel Crna Gora – Bjelorusija u prodaji su na tri lokacije, recepciji hotela “Onogošt”, ispred hotela i na biletarnici Sportskog centra u Nikšiću. Cijena ulaznice je dva eura.

Prvu fazu ciklusa za Mundobasket Crna Gora će zaključiti 1. jula na terenu prvaka Evrope, Slovenije.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com