Home / NOVOSTI / Hronika / UPRAVA POLICIJE: ,,Varvari” bez ikakvog povoda napali policiju

UPRAVA POLICIJE: ,,Varvari” bez ikakvog povoda napali policiju

 

Na snimcima koju su objavljeni na portalima, a do kojih su mediji došli, se vidi početak incidenta nakon sinoćnje utakmice u Nikšiću kada je grupa „Varvara“ napala policijske službenike i u kojem događaju je povrijeđeno šest policijskih službenika, saopštili su iz Uprave policije.

Kako tvrde, policijskim službenicima je sinoć pružena medicinska pomoć i oni su otpušteni na kućno liječenje, ali je tokom noći jednom od njih, zbog zadobijene povrede glave, pozlilo i on je hitno hospitalizovan.

Snimci potvrđuju da je grupa „Varvara“ izazvala incidente i bez ikakvog povoda napala policiju, nakon čega je policija primijenila zakonska ovlašćenja i upotrijebila sredstva prinude, kažu oni. 

Na jednom snimku se vidi kako je došlo do napada na policiju, i to na način što je A.I, pripadnik navijačke grupe „Varvara“, preskočio zaštitnu ogradu, a zatim dva puta udario pesnicom policijskog službenika a potom oborio drugog policijskog službenika preko kojeg je legao i počeo da ga udara. Na drugim snimku se vidi psovanje, prijetnje i pljuvanje policijskih službenika, dok se na trećem vidi napad više navijača ove navijačke grupe na policijske službenike, navode iz Uprave policije.

Policija intenzivno radi na potpunom rasvjetljavanju ovog događaja. Službenici CB Nikšić su do ovog momenta identifikovali veći dio ove grupe izgrednika, u CB Nikšić privedeno je više lica a do sada su dva lica lišena slobode.

Policijske aktivnosti se nastavljaju, zaklučili su iz UP.

JOŠ:

NAKON INCIDENTA: Dvoje navijača dovedeno u policiju ,,SAMI SMO SE POVRIJEDILI”, uhapšene dvije osobe

OGLASILI SE NAVIJAČI SUTJESKE: Čitava nikšićka publika je mogla da vidi klasično iživljavanje

,,Kriminalci u uniformama koji su tukli navijače moraju biti procesuirani” (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

KOVAČEVIĆ: Sramno je ponašanje pripadnika policije

UZNEMIRUJUĆE! Pogledajte kako policija prebija Aleksandra Čaku Ivanovića (VIDEO)

VELIKI BROJ POVRIJEĐENIH: “Naša braća su se branila koliko je bilo moguće, no huliganska grupa u uniformama je imala prednost u vidu kaciga, štitova, palica i ručnih suzavaca”

OGLASILI SE IZ POLICIJE: Brutalan napad na policijske službenike (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

VELIKI BROJ POVRIJEĐENIH: “Naša braća su se branila koliko je bilo moguće, no huliganska grupa u uniformama je imala prednost u vidu kaciga, štitova, palica i ručnih suzavaca”

OGLASILI SE IZ POLICIJE: Brutalan napad na policijske službenike (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

loading...

2 0 komentara

  1. Martin skorkseze

    Svi Varvari na proteste, na ulice!! Da rusimo DPS korumpirani sistem, dje policija tuce svoj narod!

  2. Sramota, Chaka treba da ih tuzi za pokusaj ubistva. Vidite ovdje je lobanja pukla, ovo su teske tjelesne povrede. Sramota!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com