ĐUKANOVIĆ PORUČIO ČLANSTVU: Nemojte da budete protiv države, prepoznajte to - Volim Podgoricu

ĐUKANOVIĆ PORUČIO ČLANSTVU: Nemojte da budete protiv države, prepoznajte to

Na jučerašnjem  sastanku Opštinskog odbora DPS Berane, kojem je prisustvovao i predsjednik  partije Milo Đukanović, razgovaralo se o aktuelnim  političkim  temama, a poseban osvrt Đukanović je dao na litije u organizaciji Mitropolije crogorsko-primorske, odnosno masovno prisustvo članova ove partije na njima.

Svi naši članovi, svi naši birači koji su vjernici treba da idu u crkvu,  da upražnjavaju sve ono što upražnjavaju drugi ljudi, koji nijesu ni naši članovi ni naši birači. Ali ono o čemu moramo voditi računa to je da to naše pravo i sloboda ne bude grubo zloupotrijebljeno. Zato, nemojte propustiti da pogledate sve ove detalje, kada o njima malo promislite, vidite do koje ćete se mjere identifikovati sa onim što se sada događa… Ne budi protiv države i prepoznaj ako neko ima skrivene pobude da djeluje protiv ove države. Nemoj da budeš dio toga. To je jedino važno, jer je to naša zajednička kuća i zajednička odgovornost”.

Đukanović se osvrnuo i na svoje izlaganje u Tivtu, u kojem je ljude koji šetaju u litijama nazvao ,,ludačkim poktetom”.

ĐUKANOVIĆ: Neće vam partija određivati u koju ćete crkvu, ali ne dozvolite da budete dio tog ludačkog pokreta

“Vidjeli ste da sam prije neku noć u Tivtu, vjerujem potpuno opravdano, to sistematsko ugrožavanje države nazvao ludačkim pokretom, pa su se danas glasnuli svi oni za koje sam i očekivao da će se glasnuti, jer su se naravno prepoznali u tome. Naravno, opet manipulativno, jer ne smiju da se upuste u ozbiljnu polemiku nego – evo Đukanović je one časne ljude koji učestvuju u litijama prozvao ludacima. Ne, ne. Čak i u njihovoj interpretaciji, stoji da ja pozivam da njihovo vjersko pravo, vjerska sloboda i potreba ne bude zloupotrijebljena, a ona se sistematski zloupotrebljava od strane nacionalista bilo da nose mantije, bilo da su u opozicionim političkim partijama, bilo da su u nekim drugim strukturama….Oni koji dijele Crnu Goru su, zapravo, oni koji uporno pokušavaju da negiraju Crnu Goru. To su oni koji su bili protiv obnove crnogorkse nezavisnosti. Ali, to je jedan demokratski čin, pa kada se završio očekivao sam da će poštovati ono što je demokratska volja većine. Ne. I nakon toga su nastavili da je i dalje podrivaju. To su oni koji pozivaju da se zapali crnogorski Parlament. To su oni koji su cijepali crnogorski Ustav. To su oni koji idu svuda i ogovaraju Crnu Goru, i predstavljaju je kao jedan totalitarni mrak i kao zadnju zaostalu provinciju na svjetskoj mapi. Oni zapravo dijele Crnu Goru, oni pomamljuju onaj dio Crne Gore koji mogu da zavode svojom političkom ili vjerskom retorikom, a meni bi željeli da pripišu odgovornost – zašto ja kao predsjednik svih građana Crne Gore se na taj način izjašnjava o tom pitanju. Naravno da se izjašnjavam iako me ti ne smatraju svojim predsjednikom. Znate koliko mi je do toga – nikoliko! Zato što sam ja predsjednik Crne Gore i predsjednik građana koji brinu o dobru Crne Gore i svakog građanina Crne Gore. A oni koji hoće da pale našu kuću, kako god me doživljavali, neće me pogoditi”, zaključio je Đukanović.

PROČITAJTE JOŠ:

“ Za njih ne postoji dogovor kao mehanizam rješavanja problema, njihov mehanizam je nasilje”

POLICAJAC KOJI JE PRIJETIO SRBIMA UGASIO FB NALOG: Korisnici ga zasuli trobojkama

“Divno je biti LUDAK u Crnoj Gori ovih dana! Puno nam je srce, i oči, i duša”

UČITELJICA TVRDI: ,,Jedna djevojčica pitala da li mogu nacrtati Štrumpfa sa društvene mreže?”

SAVJET UTVRDIO: Mladić kod Delte nije pretučen po nacionalnoj osnovi

DRAGANA DOBILA OTKAZ ZBOG KOMENTARA NA FB: Odgovorila policajcu koji bi da protjeruje Srbe, a onda je gazdarica poslala  kući

PODGORIČANIN TRAŽI OD POLICIJE: Oslobodite mi dijete, treba da ide u školu!

POLICAJAC PORUČIO: Srbujte u Srbiji, ili ćete proći kao onaj mladić (FOTO)

DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV UČITELJICE: Đacima zadala da crtaju trobojku (FOTO)

Pretučen mladić u Podgorici (VIDEO)

Tražio od nastavnika da litije predstave kao manipulaciju: Poslanik DPS-a uvodi politiku u đačke klupe

VLADO GEORGIEV: Narod sam mora da riješi situaciju, nema pomoći od profesionalnih Srba iz DF-a i Vučića

ĐUKANOVIĆ: Neće vam partija određivati u koju ćete crkvu, ali ne dozvolite da budete dio tog ludačkog pokreta

Specijalna policija ide na sjever Crne Gore

,,Odlazi, to je jedino rješenje i za tebe, ali i za ovu državu

Vučić i Đukanović saučesnici u organizovanom kriminalu, Amfilohije im je zajednički neprijatelj

MARKOVIĆ PISAO AMFILOHIJU: Poziva ga na dijalog ali bez ustupaka

OVO JE JOSIF KOGA SU PRETUKLI U PODGORICI: Maturant još u bolnici posle brutalnog napada

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com